Team Jk Transport​

Om os​

​Læs mere om os her

Team JK startede for snart 23 år siden, nærmere betegnet 1. april 1998. I 2002 ændrede firmaet navn til Team JK Transport, og nu 19 år efter foretager det vestlollandske firma endnu et kæmpe spring fremad, idet Team JK Transport nu bliver selvstændig partner i sammenslutningen af vognmænd i Dansk Distribution A/S. 

”Fra nu af er vi en selvstændig enhed i Dansk Distribution A/S. 

Vi er ikke længere ”bare” en underleverandør. Vi står på egne ben nu”, siger den ene af Team JK Transports ejere, Jesper Hansen. 

Team JK Transport Aps. har adresse på Højevej 13 i Nakskov, hvor hovedkontoret ligger. Men de fleste af firmaets 19 lastbiler har udgangspunkt på Cargo Syd i Nr. Alslev.

”Vi er stadig et Nakskov-firma”, fortæller Jesper Hansen. 

”Det er her vi bor. Men det er praktisk at de fleste af bilerne holder til på Cargo Syd. Det er midt i vores primære område, og det er tæt på motorvejen, hvilket gør det nemmere og mere effektivt at fordele de varer vi kører med”. 

KAMMERATER

Vi skal som nævnt tilbage til 1. april 1998, for at finde firmaets oprindelse. Den dag lukkede Nakskov Brødfabrik, hvor Jesper Hansen og Klaus Simonsen arbejdede. De to kammerater, som havde mødt hinanden gennem deres hustruer Helle og Gitte, havde absolut ingen intentioner om at blive arbejdsløse. I stedet slog de sig sammen, og, med udgangspunkt i bygningerne på Midlerkampsvej, oprettede de Team JK som brødgrossist – i samarbejde med brødfabrikken Schulstad på Avedøre Holme i København. 

”Schulstad var en del af firmaet fra start af. Vi havde fire biler, og som grossist solgte og leverede vi brød til blandt andet tankstationer, kiosker m.m. I fire år var vi grossister, hvorefter vi gik over til ren distribution. Herefter var kunderne hos Schulstad, mens vi leverede”, husker Jesper Hansen. 

Fra 2005 udvider Team JK Transport til også at køre andet fragt. Distributionen for Schulstad fortsætter, men nu kommer der en række andre varegrupper med på paletten. 

”Det sker, fordi vi vil være stærkere. Det er vigtigt, at vi har mere end en gren i firmaet. Vi spreder os på flere ting, og vores firma tæller nu 15-18 mand. Herefter begynder det at gå stærkt. Vi begynder at køre for DHL, vi køber bygningerne her på Højevej i 2008, som vi har haft lejet siden 2005, og vi begynder at sælge og fragte biobrændsel”, forklarer Jesper Hansen.​

Forretningen med træpiller, briketter, brænde, m.m. fortsætter frem til 2018, hvorefter Jesper Hansen og Klaus Simonsen sælger den del af firmaet fra til ”Dem fra Nordlunde”. Men samtidig vækster Team JK Transport. Såvel brød-delen som den øvrige fragt har nemlig udviklet sig særdeles gunstigt. 

DET HELT STORE SPRING

Det helt store spring sker, da Team JK Transport bliver en del af Dansk Distribution, som er en sammenslutning af danske vognmænd med udgangspunkt i Karlslunde. 

”Vi er underleverandører hos Dansk Distribution, og siden 2001 har vi også holdt til på Cargo Syd i Nr. Alslev, fordi det er centralt for det område vi koncentrerer os om – nemlig Sydsjælland og Lolland-Falster. Vi dækker især postnumrene 4700, 4800 og 4900”, fortæller Jesper Hansen. 

”Vi fortsætter samarbejdet med Schulstad. Vi har fem biler, der kører med brød hver nat. Men ellers kører vi med al slags stykgods til private og til butikker. Vi henter det i Karlslunde ned til vores terminal, hvorfra vi fordeler det”. 

Med den stigende omsætning i firmaet, kunne man tro, at det var fristende at brede sig udover Sydsjælland og Lolland-Falster. Men det afviser Jesper Hansen.

 ”Vi vil hellere være stærke i vores område frem for at sprede os og gøre tinge halvt. Det her er vi gode til, og det er sådan vi fortsætter”, siger han. 

Trods Corona-pandemien har Team JK Transport ikke oplevet nedgang. Snarere tværtimod. Og fremtiden tegner da også lys for det vestlollandske transportfirma, som i øjeblikket har 31 ansatte – inklusive Jesper Hansen og Klaus Simonsen. 

”Vi skal fortsat vækste. Vi skal have et par biler mere, og vi skal gøre os endnu mere gældende som selvstændige i Dansk Distribution. Og vi skal være endnu stærkere i vores område, for der er absolut vækstpotentiale”, siger Jesper Hansen.

Mens den 49-årige Jesper Hansen selv udelukkende passer kontoret i Nakskov, nu sammen med den et år ældre hustru Helle, som fra nytår er blevet en fast del af kontoret, så er 54-årige Klaus Simonsen også med som chauffør. Derudover passer han løndelen, og hvad der ellers måtte være af administrative opgaver. 

På Folketidendes spørgsmål om hvorvidt fælles ejerskab til et firma gennem 23 år ikke tærer på venskabet, svarer Jesper Hansen: 

”Overhovedet ikke. Der er 100 procent solidaritet imellem os. Og det er jeg sikker på vil fortsætte. Vi kender hinandens stærke sider, og de skal komme vores kunder til gode. Derfor tror jeg også på fortsat vækst for Team JK Transport”. 

HANS JØRGEN MØLLER

hjm@ftgruppen.dk​

Indhent tilbud​

Kontakt os - nemt og hurtigt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 41 21 43 10

​eller skriv en mail til terminal@teamjk.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Team JK Transport ApS

Højevej 13, 4900 Nakskov

Terminal, Cargovej 14, 4840 Nr.Alslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 20286970

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 21 43 10

E-mail: terminal@teamjk.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.